Android Multimedija

Android-TV-Box

ANDROID TV BOX je mala crna kutija u kojoj se nalazi moćno multimedijsko računalo koje radi na android operativnom sustavu. Ovo računalo može biti hardverski opremljeno četvero ili osmo jezgrenim procesorom, 1-6 GB RAM-a i 8/16/32 GB ugrađenog hard diska.

ANDROID TV BOX na sebi ima sve potrebne utore za spajanje računalne periferije: tipkovnice i miša, a kao monitor služi bilo koji televizor s HDMI priključkom.

Na ANDROID TV BOX mogu se spojiti vanjski USB diskovi i SD kartice, čime se memorija uređaja može znatno proširiti.

ANDROID TV BOX spreman je za povezivanje na Internet i to preko WIFI-a ili putem lokalne ethernet mreže.

ANDROID TV BOX pokreće Android operativni sustav verzije 5.1. ili novije verzije.

ANDROID TV BOX dolazi s daljinskim upravljačem strujnim adapterom i HDMI kablom i može se koristiti odmah po otvaranju.

ANDROID TV BOX Pretvara vaš obični televizor u pametni/smart TV.

Po čemu se ANDROID TV BOX razlikuje od ostalih boxova na tržištu?

ANDROID TV BOX prilagođen je za svakog korisnika i ne treba vam posebno znanje da bi ga koristili. Uz jednostavnu uputu, za 10 minuta možete izvaditi ANDROID TV BOX iz kutije, priključiti na TV, podesiti i početi gledati doslovno što god poželite…

ANDROID TV BOX prilagođen da prvenstveno služi kao medijski centar za reprodukciju audio i video sadržaja, no unatoč tome ANDROID TV BOX može biti puno više od toga. ANDROID TVBOX može pokrenuti bilo koju android aplikaciju s google play trgovine, i služiti kao igraća konzola.

Što je KODI?

Kodi® (ranije XBMC ™) je besplatna i potpuno legalna aplikacija za streaming video sadržaja, glazbe, gledanje slika, igranje igrica i još mnogo toga. Kodi je prilagođen za reprodukciju na televizoru i za upravljanje s daljinskim upravljačem, što mu daje brojne prednosti za gledanje video sadržaja, slušanje glazbe i pregled drugih digitalnih multimedijskih datoteka iz lokalnih i mrežnih medija za pohranu podataka ili interneta.

INSTALACIJA, PODEŠAVANJE, ODRŽAVANJE, PODRŠKA?

Naš stručni tim može vam ponuditi usluge instalacije ANDROID TV BOXA na vaš televizor, izvršiti pravilno podešavanje, servis, održavanje i popravak vašeg ANDROID TV BOXA te vam pružiti potpunu podršku u smislu uputa i edukacije o rukovanju uređajem.

IZNAJAMI ANDROID TV BOX?

Idete na ljetovanje, zimovanje, priređujete dječje rođendane, privatne zabave ili jednostavno želite posjedovati ANDROID TV BOX bez da ga morate kupovati a priuštiti si dobru multimedijalnu zabavu gdje god bili tu smo da vam ponudimo najam ANDROID TV BOXA na vremenski period koji si vi sami odredite uz kompletnu servisnu podršku. Potreban vam je samo Televizor i zabava može početi.

KUPI ANDROID TV BOX?

Kod nas možete naručiti i kupiti ANDROID TV BOX ! Uz našu preporuku modela i performansi koji će zadovoljiti vaša očekivanja kao i uz povoljne cijene garantiramo vaše zadovoljstvo.